Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya kârleri nedeniyle kapılar pert görmez.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen karıneriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Gestaltda yangın çıkması halinde yalım ve yaman yangın kapısı sebebiyle özelliklerine demetlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir radde da, nitelikli bir yangın kapısının daha yüksek bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve elan azca tamirat gerektirir.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Korkulu sınıftaki davranışyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın bapları, binanızın veya Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul tesisinizin gereksinimlerine rabıtlı olarak birkaç farklı himaye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin muvafık ruhsat olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile esrarı lokum ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli kucak oluşturur.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının diğer bir önemli sebebi bile herhangi bir haramilik vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları yürekin kolaylıkla açılabilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara müsait olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Böylelikle imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedi durumlarda boşaltma süresini kısaltma meselelevi hasılat.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapılarının ve henüz biraşırı yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nasıl esenlandığını öğrenmek kadar yapı taşı durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Report this wiki page